AMÁLIA & ISTVÁN SKÁFÁR

Manager

+36703651448 +36702026353

onlineskafar@flp.com

F.I.T. Boxes

MI A FOREVER F.I.T.?

Made up of three powerful paks, C9, F15 and Vital 5, the Forever F.I.T. programs provide you with everything you need to look better and feel better. It starts with our foundational C9 program to jump start the journey to a slimmer and healthier you with supplement schedules, meal options and shake recipes.

F15 is the next step, which offers a personalized approach to fitness and nutrition. Choose a level that helps you achieve your goals and puts you on the road toward permanent change.

Vital 5 is the final and long-term step in the series for those who want advanced nutrition. It provides five Forever products that bridge nutritional gaps and provide key nutrients your body needs.

A VÁLLALATUNKRÓL

A Forever Living Products multi-level marketing rendszerben működő cégcsoportja világszerte 145 országban működik, 9,5 millió munkatársa van és évente több, mint 2 billió dollár forgalmat generál.

A Forever Living Products cégcsoport és leányvállalatai a világ legnagyobb aloe vera termesztője, feldolgozója és forgalmazója. A Forever az aloe ültetvényektől a termékek felhasználásáig ellenőriz mindent, beleértve a növények termesztését, a feldolgozását, a termékek csomagolását, szállítását, a kutatást és fejlesztést valamint a termékek forgalmazását. A Forever táplálék kiegészítői, a bőrápoló és kozmetikai termékei és testsúly kontroll termékcsaládjai világszerte milliók életét és életminőségét változtatták meg.

Tekintsünk vissza az alapokra - mire is épül a Forever!

Emlékszem, amikor elindult a Forever, hatalmas volt a siker, és nagyon gyorsan növekedtünk. De ahogyan ti is tapasztalhattátok bármilyen üzlettel kapcsolatban, nem zajlik mindig minden gördülékenyen. Az utunk során olykor akadályokba ütközünk, amelyek arra ösztönöznek, hogy erőt merítsünk a továbbhaladáshoz.
1982 karácsonyán otthon voltam a családommal, amikor megszólalt a telefon. Arról tájékoztattak, hogy az aloe ültetvényünkön minden megfagyott, és az összes aloénk elpusztult. Azonnal átrepültem Dél-Texasba, hogy a saját szememmel lássam, mit tehetünk. Abban reménykedtem - és imádkoztam érte -, hogy mire megérkezem, a látvány ne legyen annyira szörnyű, mint amilyennek leírták. De sajnos igazuk volt. Egyetlenegy aloénk sem maradt. És az üzleten ez azonnal érezhető volt, megsínylette ezt a csapást.


 

Néhány Forever Üzleti Partnerünk elhagyott minket, de a legfontosabb az, hogy voltak, akik maradtak. Kemény időszak volt számunkra. Mindent bevetettünk, hogy megmaradjon az üzlet, ami rengeteg álmatlan éjszakánkba került. Ám mindvégig meg voltunk győződve arról, hogy amit teszünk, az helyes. Elhatároztuk, hogy ez soha többé nem fog előfordulni velünk. Elutaztunk Dominikai Köztársaságba, ahol annyi földet vásároltunk, amennyit csak tudtunk, és elkezdtünk aloét ültetni a világ egyik legbiztonságosabb éghajlatú területén. Az ottani hatalmas ültetvényen felül most már Mexikóban és Dél-Texasban is rendelkezünk földterületekkel.


 

Nagyon kemény leckét kaptunk, amiből tanultunk. De a nehéz időszak alatt erősebbé váltunk, és ilyenkor növekszünk leginkább, hiszen gyökereket növesztünk, amelyek segítenek minket túljutni a kihívásokon, és az élet hozta akadályokon.


 

Megtanultam, hogy a szilárd alapelveknek és az alaphiteknek nincs „lejárati” idejük. Az soha nem lesz divatjamúlt, hogy kedvesek vagyunk egymással, és úgy bánunk az emberekkel, ahogyan mi is szeretnénk, hogy bánjanak velünk. Biztos vagyok abban, hogy sokan közületek még nem hallottátok a fenti történetet, mert még újak vagytok a Foreverben. Nagyon örülök, hogy a Forever család része vagytok, és egyúttal arra szeretnélek kérni benneteket, hogy figyeljetek az alapokra is, amelyekre ez a vállalat épült. A Forever alapelvei közé tartozik az, hogy a lehető legmagasabb bónuszt fizetjük, hogy  a leghatékonyabb és legjobb minőségű termékeket biztosítjuk, valamint képessé tesszük az embereket arra, hogy másokat szolgáljanak.


 

A mi üzletünkben nincsenek kerülőutak a sikerhez. Természetesen a sebesség, amivel elérünk bizonyos szinteket, eltérhet, de az alapelvek változatlanok maradnak.


 

Soha ne feledd, hogy egy nagyon különleges dolog részese vagy: egy olyan üzletének, amelyet úgy alakítottak ki, hogy végigvezessen az akadályokkal teli úton is. Talán nem tudsz olyan gyorsan és fényesen haladni rajta, mint ahogy szeretnél, de nekem elhiheted: az út, amelyen végig kell menned és keményen meg kell érte dolgoznod, az sokkal gazdagabb, csodálatosabb és élménydúsabb, mint amit valaha el tudtál képzelni.


 

Örök szeretettel:


 

Rex Maughan

http://foreverliving.com/

A Te lehetőséged

Az anyagi függetlenség azt jelenti, hogy mi magunk irányíthatjuk a sorsunkat - ezáltal szinte minden, amit szeretnél elérni az életben, lehetővé válik. Ha munkád, vagy a karriered nem képes közelebb vinni a céljaidhoz, a Forever Living Products egy nagyszerű lehetőséget kínál Neked, hogy irányt válts.

Mire vársz még?!

Mi lehet annál is fontosabb, hogy extra jövedelemhez juss? Az idő. Még több idő, amit a családoddal és barátaiddal tölthetsz. Az az erőfeszítés, amit FLP üzletünk építésébe fektetünk, az a csapatunkba tartozó forgalmazók segítségével többszörösen megtérül, mert időt és anyagi biztonságot kapunk, valamint annak a lehetőségét, hogy olyan életet élhessünk amilyenre mindig is vágytunk. A Forever minden eszközt a rendelkezésedre bocsát a siker eléréséhez:


• Minőségi termékek
• Tökéletes háttér
• Kiváló értékesítést támogató és marketing anyagok
• Képzések és tréningek
• Széleskörű információkat nyújtó céges honlap és saját forgalmazói honlapok

A Forever mindig nagy figyelmet fordított a kutatásra és fejlesztésre, a piackutatásra, a termékek minőségi elosztására és a szükséges adminisztratív háttérre. Neked mindössze annyit kell tenned, hogy ezt a bizonyított minőséget megoszd másokkal is és egyszer csak azon veszed észre magad, hogy már fel is építetted a saját vállalkozásodat.

https://www.youtube.com/watch?v=7jpoDSwAdQg&index=13&list=UUG7DD9XJ60zH

https://hu.pinterest.com/amliaskfrn/

Forever Living Products

A FOREVER arra kötelezte el magát, hogy felkutassa azokat a természeti forrásokat, melyek hozzájárulnak egészségünk és szépségünk ápolásához és hasznosítsa azokat az egész világ számára. Büszkék vagyunk arra, hogy milliók javát szolgáljuk a világon, és ugyanazt a tökéletes minőséget biztosítjuk mindig , amire a mindennapjainkban az egészséges élethez szükséges.

A történetünk:

Mi mérnök-közgazdász tanár házaspár vagyunk. Érden élünk, felnőtt gyermekeink és unokáink vannak.  2002-ben egészségi problémákra kerestünk  alternatív segítséget a Forever cég termékeiből. Több network marketing céggel való kapcsolat után köteleztük el magunkat a Forever termékpalettája és üzleti terve mellett. Életünk legjobb döntése volt. Amit kaptunk és amit még kaphatunk a cégtől az a szabadság, megbízhatóság, korrektség, családi értékek, nagyfokú megbecsülés, emberség.  A Forever emberek millióinak nyújtott segítséget a világon abban, hogy megvalósíthassák azt, amiről álmodni sem mertek.

A célunk az, hogy segítsük a jelenlegi és leendő barátainknak, ismerőseinknek az egészség-minőségi szabadidő-anyagi függetlenség útján.

 Ha valóban törődsz az egészségeddel és biztosítani szeretnéd a pénzügyi hátteredet, a Forever a tökéletes választás számodra.